Samenwerken met Roelf is een ervaring op zich. Een prettige persoonlijkheid die interpersoonlijke vaardigheden koppelt aan een grote vakinhoudelijke expertise. Roelf reageert snel en werkt binnen tijd en budget.

adjunct-directeur Brainnet | MSP | Intermediair | Contract Management

Roelf is zeer deskundig in zijn vakgebied en heeft de gave om die kennis goed over te brengen en van daaruit partnerships aan te gaan.

voorzitter Advisory Board at ACRRES (Application Centre for Renewable Energy, WUR

Roelf heeft een boeiend gastcollege verzorgd voor studenten van de minor Inkoopmanagement van de Hanzehogeschool. Rolf weet uitstekend de relatie tussen inkoop en verkoop te ' verkopen'. Hij gebruikt daarbij aansprekende en creatieve voorbeelden.

Senior lecturer at Hanze University of applied sciences Groningen

Roelf heeft als extern adviseur een waardevolle bijdrage geleverd bij het schrijven van de winnende offerte van DatAction voor de Europese Aanbesteding Mobiele Dataterminals voor Veiligheidsregio Haaglanden. Roelf heeft geholpen bij het schrijven en redigeren van de offerte en was bij dit voortraject een waardevolle sparringpartner om de juiste beslissingen te nemen.

Sales manager at DatAction

Ik heb samen met Roelf een aantal succesvolle bidtrajecten gedaan. Daarbij vielen zijn energie en gedrevenheid altijd op: Roelf geeft nooit op en denkt in mogelijkheden. Heel wat klanten waren onder de indruk van zijn creativiteit en streven naar de best passende oplossing. Ik zou in toekomstige situaties zo weer een beroep op Roelfs bidmanagement-talenten doen!

Director Consulting Services at Sogeti Nederland B.V.

Roelf is uitstekend in staat om verdieping te geven aan offerte's en aanbestedingen en daarnaast een bijzondere professionele partner.
Meedenken in het belang van zijn opdrachtgever en zijn creativiteit zijn sterken punten van Roelf. Onze samenwerking kenmerkt zich verder door proactiviteit en gedrevenheid.

Director at Brainnet

Ik ervaar Roelf als een zeer professionele, toegewijde en prettige partner. Roelf heeft een uitstekend oog voor het taalgebruik in onze aanbiedingen. Hij weet onze teksten scherp te maken en prettig leesbaar. Daardoor wint onze offerte aan overtuigingskracht. Daarnaast houdt hij ons gefocust op de vraag van de klant. Hij inspireert ons op een prettige, maar soms ook confronterende wijze met het doel om onze aanbieding onderscheidend te maken.

Directeur at Caesar Tenders

“Roelf? Een brok energie, vreselijke creatieve vent met enthousiaste uitstraling die tot het einde ging voor de kwaliteit van zijn BID's !
Het is een genot om met mensen zoals Roelf samen in de Delivery-club van Sogeti te zitten.”

Delivery Executive, Sogeti

Roelf is a dedicated and creative Bidmanager, with focus on the results of his activities. Roelf will act in compliance to teams he is working with, supporting and challenging where he can.

Manager Strategic Deals at Sogeti Netherlands

Roelf heeft GSF Glasgroep geholpen bij aanbestedingen van twee verschillende gemeentes. Voor ons, als lokaal opererend MKB bedrijf, waren deze langjarige contracten van groot belang. Roelf heeft ons enkele waardevolle adviezen gegeven, die doorslaggevend waren bij het winnen van beide aanbestedingen.

Entrepreneur at GSF Glasgroep B.V.

“Ik ken Roelf vanuit diverse bidtrajecten als iemand die in staat om een klantwens te vertalen in een passende aanbieding. Hij weet de juiste expertise aan tafel te krijgen en aan zich te binden waarbij Roelf duidelijk regie voert over de uitwerking. Zijn gevoel voor taal en presentatie stelt hem in staat om dit nog eens inspirerend te verwoorden ook! Zijn instelling kenschetst zich als vasthoudend en bereid om tot het gaatje te gaan. Tot slot is Roelf altijd kritisch in het werk dat anderen voor hem uitvoeren maar vooral ook kritisch voor zichzelf. Zijn vermogen om die instelling op een bijzondere wijze te verwoorden maakt dat ik hem aanbeveel als persoon en het werk dat hij levert.” 

Management Consultant, Sogeti Nederland

“Ik heb als vendormanager voor Achmea enkele maanden met Roelf mogen samenwerken in zijn rol als Bidmanager voor Sogeti. Ondanks de zakelijke tegenstellingen die bij onze rollen hoorden was dat samenwerken uiterst plezierig. Roelf werkt gestructureerd, professioneel en verliest de belangen van zijn werkgever niet uit het oog. Tegelijkertijd luistert hij naar zakelijke tegenargumenten en weet tegenstellingen te overbruggen. Al met al maakt dit de samenwerking erg plezierig.”

Top qualities: Personable, On Time, High Integrity

Sourcing and Vendor Manager, Achmea